sreda, 24. januar 2018

Spletno VPS gostovanje in količina dnevnega prometa

Stranke imajo izjemno malo časa za iskanje podatkov ali izdelkov prek spleta. V primeru, da naletijo na neodzivno in počasno spletno mesto, ga bodo hitro zapustile. Le redke si bodo vzele dovolj časa, da bodo našle želene informacije na podstraneh. Za vas to pomeni, da v primeru slabe izbire paketa gostovanja, lahko izgubite veliko dobička. Varčevanje pri izbiri manjšega paketa gostovanja, je na dolgi rok lahko problematično. Namesto, da bi svoj čas po vzpostavitvi spletnega mesta namenili optimizaciji in izboljšavam vsebine, se boste ukvarjali z izboljšavo odzivnosti. Slednje pomeni izgubo virov, saj bodo zaposleni svoj čas namenjali manj pomembnim aspektom spletnega posla.


Izberite VPS gostovanje in prihranite

Namesto, da se vaši zaposleni ukvarjajo z urejanjem težav pri deljenem gostovanju, raje izberite VPS gostovanje in prihranite. Čas in trud, ki bi bila namenjena odpravi težav zaradi preobremenitve strežnika pri deljenem gostovanju, se bosta namenila bolj pomembnim delom. Osredotočili se boste raje na spletno optimizacijo, izboljšanje prodajnih načinov in dvig prometa. V kolikor imate vsaj nekaj znanja za strežniško administracijo, je VPS gostovanje odlična rešitev za vaše podjetje.


Svoboda in nadzor

Pri dodajanju vsebin na spletno mesto ne želite biti omejeni z delovanjem drugih, temveč želite popolno svobodo in nadzor, ki ga nudi VPS gostovanje na spletu. Slednje vam nudi vzpostavitev samostojnega virtualnega strežnika znotraj fizičnega strežnika. Ustvari se enota znotraj večje enote. Vaša enota deluje popolnoma neodvisno od preostanka enot ter uporablja le vnaprej zakupljene vire. Na ta način ne prihaja do preobremenitev strežnika. Pri delu imate tudi popoln nadzor nad programsko opremo, aplikacijami in vtičniki.

Različni paketi

Na voljo so različni paketi za VPS gostovanje, ki so odvisni od vaših želja in potreb. Izbirate lahko celo med različnimi operacijskimi sistemi. Zagotoviti si morate paket z neomejenim prenosom podatkov, vsaj 40 GB prostora, pomnilnikom med 2 do 4 GB, vsakodnevnim varnostnim kopiranjem, sistemsko podporo, SSD diski in oddaljeno pomočjo. Pri delu boste včasih potrebovali pomoč gostitelja, zato mora biti slednji odziven in pripravljen nuditi pomoč. Strežniki morajo biti tudi dodobra zaščiteni. Pri varnostnem kopiranju, mora gostitelj zagotoviti kopiranje na drug, fizično ločen strežnik.

Ni komentarjev:

Objavite komentar