ponedeljek, 6. november 2017

Naročanje kartuš za tiskalnike

Moje delo je izjemno zanimivo. Rada opravljam svoj poklic, a ima tudi svoje slabe strani. Ena izmed teh je ogromno papirologije. V našem podjetju nenehno uporabljamo tiskalnike. Imamo kar 10 pisarn in naši službeni tiskalniki so vedno v pogonu. Vsakodnevno natisnemo več sto papirjev za naše stranke in tudi za lastne potrebe. Ogromno se natisne fotografij in skic. Pač taka je narava našega dela. A zadnje čase smo se zaradi povečanega obsega dela srečevali s pogostim pomanjkanjem kartuš. Tiskalniki so brneli cele dneve, včasih tudi noči, zato smo bili veliki potrošniki kartuš. S strani direktorja je prišlo navodilo naj za vsako pisarno nabavimo poceni kartuše canon (http://www.toner123.si/canon.html). Popisali smo porabo zadnjega leta po posameznih pisarnah in naročili kar 3 kartuše canon na posamezno pisarno.






Kakovosten dobavitelj

Pozanimali smo se pri ponudnikih kartuš canon in naročili najugodnejše. Dobavitelj nam je dal tudi popust na večjo količino. Kartuše canon so na naslov glavne pisarne prispele že v roku treh delovnih dni. Na skupnem hodniku, kjer se nahaja tudi večina tiskalnikov, smo postavili prav posebno omaro namenjeno kartušam canon. V bližnji prihodnosti jih prav gotovo ne bo zmanjkalo.



Kljub resnično veliki količini dela in tiskanja načrtov, zemljevidov, fotografij in skic, je zaloga kartuš canon trajala kar pol leta. S kartušami in dobaviteljem smo bili v podjetju resnično zadovoljni, zato smo po šestih mesecih ponovili nakup. Tokrat smo naročili še večje število kartuš canon, saj se je v podjetju zaposlilo še nekaj novih sodelavcev. Kupili smo tudi dodatne tiskalnike in nekaj starejših zamenjali. A prav za vse tiskalnike uporabljamo kartuše canon.

Prijetno presenečenje ob koncu leta

Ob koncu koledarskega leta pa smo od dobavitelja prejeli prijetno presenečenje. Poslovna darila, ki si jih podjetja podarjajo ob koncu leta so običajno promocija lastnih izdelkov. Običajno se na njih nabira prah ali romajo v kakšen kot pisarne. Naše podjetje pa je kot promocijsko darilo dobilo nekaj kartuš canon, katerih smo bili izjemno veseli. Kartuše canon bodo v našem podjetju prav gotovo dobro in koristno uporabljene. Bila je majhna, a izjemno lepa pozornost poslovnega partnerja – dobavitelja kartuš canon.

Ni komentarjev:

Objavite komentar